Foto: Publicitātes foto

"MAN Truck & Bus SE" oficiālais importētājs Latvijā SIA "Avar Auto" noslēdzis sadarbības līgumu ar SIA "Transporent" jeb sabiedrībā plašāk zināmu kā "Sixt Leasing" par 19 jaunu "MAN TGE 3.140 4x4" kravas furgonu iegādi. Jaunie transportlīdzekļi paredzēti automašīnu pilna servisa nomai uz turpmākajiem pieciem gadiem VAS "Latvijas dzelzceļš" un jau nogādāti uzņēmuma reģionu filiālēs.

Atbilstoši tehniskajā specifikācijā noteiktajām prasībām lielākā daļa no piegādātajiem "MAN TGE" kravas furgoniem ir aprīkoti ar papildu sēdvietu rindu un kravas nodalījumu servisa aprīkojumam, kas paredzēti dzelzceļa dienesta brigādes izbraukumiem.

Savukārt pārējie kravas furgoni ir "TGE" šasijas ar dubultkabīni un kravas kastēm, uz kurām izvietotas tenta virsbūves dažādu kravu, iekārtu un instrumentu pārvadāšanai.

"MAN TGE" automobiļi ir ar visu četru riteņu piedziņu, un tos darbina divlitru dīzeļdzinējs, kas attīsta 140 zirgspēku jaudu. Visi "MAN TGE" ir rūpnieciski aprīkoti ar sakabes ierīcēm, kruīza kontroli, ādas apsildāmo multifunkcionālo stūri, kondicionieriem un citām transportlīdzekļa vadītājiem un pasažieriem nepieciešamajām ekstrām. Par vadītāja drošību rūpējas MAN avārijas bremzēšanas palīgsistēma (EBA), sānu vēju asistents, kalnā braukšanas asistents un citas mūsdienu drošības sistēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!