Foto: Publicitātes foto

"Scania" vilcēju testa dienas jau notikušas Valmierā, Rēzeknē un Daugavpilī. Šonedēļ "Scania" testa dienas notiks Rīgā un Liepājā un tajās klientiem būs iespēja testēt jaunās paaudzes "Scania", kas aprīkotas ar "Schmitz" puspiekabēm.

Ar "Scania" komandu tikties un izmēģināt jaunās paaudzes kravas automašīnas būs iespēja arī klientiem Rīgā – 7. jūnijā laukumā pie "Inbox.lv" ledus halles; un Liepājā – 9. jūnijā Pulvera ielā 6.

"Scania" rūpnīcas 10 gadus ilgais jaunās paaudzes kravas automašīnas izstrādes procesā ieguldītais darbs rezultējies jaunos standartos un vēl nebijušos kvalitātes rādītajos kravas automašīnu nozarē, vērtējot tādas raksturojošās iezīmes kā drošība, veiktspēja, šofera redzamība, degvielas ekonomija, dizains un komforts.

Bez ievērības nav palicis par 5% samazinātais bremzēšanas ceļš, kas skaitliskajos rādītajos ir 35-40 metri. "Scania" komanda radījusi arī būtisku inovāciju – nozarē pirmos aizskarveida gaisa drošības spilvenus, kas parūpēsies ne tikai par kravas automašīnas vadītāja drošību, bet arī par blakus sēdētāja.

Klienti īpaši novērtē uzlaboto veiktspējas risinājumu – jaunas konstrukcijas "Opticruise" pārnesumkārbu, ar kuru pārslēgšanās uz paaugstinātu pārnesumu notiek divas reizes ātrāk nekā ar iepriekšējās paaudzes "Opticruise" modeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!