Foto: Publicitātes foto

Holivudas asa sižeta kinofilmu zvaigzne Silvestrs Stallone pārdošanā izlicis savu individuāli pielāgoto limuzīnu, kas izstrādāts uz "Cadillac Escalade" apvidus automobiļa pagarinātās modifikācijas "ESV" bāzes.

Automobilis patiesībā praktiski nemaz nav lietots – projekts tapis uz 2019. gada izlaiduma automobiļa bāzes un tā odometra rādījums ir tikai 1609 kilometru. Lai arī limuzīns tika izgatavots atbilstoši Stallones individuālajām vēlmēm, šobrīd tas vairs neesot 74 gadus vecajam aktierim vajadzīgs.

"Es pasūtināju šo limuzīnu specifiskām vajadzībām, tomēr manas prioritātes nesen ir mainījušās un man šis skaistais automobilis vairs nav nepieciešams," pārdošanas sludinājumā norāda Stallone. "Tehnoloģijas automobilī un braukšanas komforts ir neatkārtojams. Ceru, ka jaunais īpašnieks atradīs tam praktisku pielietojumu."

Vairāk nekā sešus metrus garais "Cadillac" apvidus automobilis ir pielāgots ērtai piecu pasažieru pārvadāšanai atsevišķā interjera nodalījumā. Sēdekļi ir ne tikai apsildāmi, bet arī ventilējami. Tāpat pasažieru ērtībai ir uzstādīts 43 collu tālrādis, savukārt elektriski nolaižamie aizkari ir rūpēs par braucēju privātumu.

Stallone par šo "Cadillac" apvidus limuzīnu vēlas 350 tūkstošus ASV dolāru (295 tūkstošus eiro). Standarta "Cadillac Escalade ESV" cena ir 89 tūkstoši dolāru, tomēr tā pārbūvē ieguldīti, pēc nozares speciālistu aplēsēm, vēl 135 tūkstoši dolāru. Ņemot vērā, ka prasītā cena pārsniedz projektā ieguldītās izmaksas, pircējs būtiski piemaksās arī par faktu, ka automobilis piederējis pasaulē pazīstamai Holivudas zvaigznei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!