Foto: Publicitātes foto

Lai radītu jauno ierobežotas sērijas rokas pulksteni "LR001", "Bamford London" un "Land Rover" ir apvienojuši abiem zīmoliem līdzīgo dizaina redzējumu un precizitāti, dizainu veidojot "Land Rover" komandai un izgatavošanu nodrošinot "Bamford London".

Tāpat kā unikālais apvidnieks "Land Rover Defender", kas iedvesmojis pulksteņa veidotājus, "LR001" ir radošu pūliņu auglis, kas visā pasaulē būs pieejams tikai simt eksemplāros.

Atspoguļojot "Defender" dizaina valodu, "LR001" apvieno askētiskas formas un īpašas iezīmes. Pulkstenim ir 40 mm titāna korpuss ar rutēnija apdari un "Sellita SW200-1b" automātiskais mehānisms, kas apliecina, ka šie pulksteņi būs gan ilgtspējīgi, gan ilgmūžīgi.

Vizuāli aizraujošās formas korpuss ieskauj pelēku ciparnīcu, kuru kā tehniskās precizitātes apliecinājums rotā precīzi izgriezumi. Zem ciparnīcas ir paslēpta luminiscence – viegli zaļā gaisma ļauj pulksteni izmantot arī vājā apgaismojumā. Ciparnīcas sestās stundas segmentā ir iestrādāts uzraksts "LR001", un tajā ir izmantota "Bamford" zīmolam raksturīgā akvamarīna zilā krāsa.

Pircējiem ir pieejamas četras mīkstas 18 mm siksniņas melnā, jūras zilā, gaiši brūnā vai tumši brūnā krāsā. Tās ir izgatavotas no bioloģiskas izcelsmes materiāliem un ir ilgtspējīga alternatīva tradicionālajai ādai. Melnā, gaiši un tumši brūnā ir radītas, izmantojot kukurūzas pārstrādē iegūtu ādai līdzīgu poliuretānu, savukārt tumši zilais variants ir izgatavots no "Cordoba" neilona – pīta otrreizēji pārstrādāta materiāla, kas, pateicoties pārklājumam, ir hidrofobisks un izturīgs.

Džordžs Bamfords, "Bamford London" dibinātājs un izpilddirektors: "Man ir senas attiecības ar "Land Rover", tāpēc arī ir liels gods prezentēt mūsu sadarbības rezultātu – mūsu pirmo pulksteni, ko iedvesmojis ikoniskais auto "Defender". "LR001" ar pelēku ciparnīcu pelēkā titāna korpusā ar fiksētām austiņām ir šo pulksteņu pirmā versija."

"LR001" pulkstenis tiek tirgots par 1125 sterliņu mārciņām jeb 1297 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!