Foto: Publicitātes foto

Britu luksusa automobiļu ražotājs "Rolls-Royce" radījis sava apvidus automobiļa "Cullinan" rotaļu versiju – 1:8 mēroga modelīti. Ņemot vērā tā augsto detalizāciju un 450 cilvēkstundu darba tā izgatavošanai, "Rolls-Royce" mēroga modelītis maksā kā jauns un īsts automobilis – no 15 līdz 25 tūkstošiem eiro.

Neskatoties uz to, ka mēroga modelītis nav īsts automobilis, "Rolls-Royce" tā izstrādē attiecas kā pret mākslasdarbu, tādēļ montāža no 1000 detaļām, krāsošana un pulēšana ir roku darbs, gluži kā īsta "Rolls-Royce" automobiļa tapšanā.

Turklāt pircējs var brīvi personalizēt mēroga modelīti – izvēlēties tā sēdekļu ādas apšuvuma variantu, kā arī virsbūves un interjera krāsu no vairāk nekā 40 tūkstošiem toņu no "Rolls-Royce" automobiļiem pieejamās paletes.

"Rolls-Royce Cullinan" mēroga modelītim, kā kopgarums ir 70 centimetru, ir atveramas durvis, bagāžnieka vāks un arī motora pārsegs, zem kura ir miniatūrs V12 dzinējs, no durvju ailēm ir izņemami lietussargi, kā arī ieslēdzami diožu lukturi.
Atgādinām, ka "Rolls-Royce Cullinan" ir pirmais šīs markas paaugstinātās pārgājības sērijveida modelis, ka maksā no 338 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!