Foto: Publicitātes foto

"Skandi Motors" kļuvis par autorizēto "Škoda" servisa partneri, kas nozīmē, ka tagad arī Pārdaugavā ir iespējams saņemt servisa pakalpojumus "Škoda" automobiļiem.

"Skandi Motors" kā jaunais servisa partneris nodrošina "Škoda" automobiļu īpašniekiem regulārās apkopes, garantijas un pēcgarantijas servisa pakalpojumus, kā arī ir iespējams veikt virsbūves remontu atbilstoši "Škoda" ražotāja prasībām. "Skandi Motors" "Škoda" servisā ir iespēja pasūtīt un iegādāties oriģinālās rezerves daļas, kā arī aksesuārus un dzīves stila preces. Klientu ērtībām pieejamas arī "Škoda" servisa maiņas automašīnas, ja servisā jāveic nopietnāki un laikietilpīgāki remontdarbi.

"Jau ilgāku laika periodu "Škoda" automobiļu īpašniekiem Pārdaugavā nebija pieejami autorizēta servisa centra pakalpojumi un, strauji pieaugot "Škoda" automobiļu skaitam Rīgā un tās apkārtnē, izvēle par tik stabilu partneri kā "Skandi Motors" bija likumsakarīga," komentē Māris Jansons, "Škoda" izplatītāja Latvijā "Auto 100" vadītājs.

"Skandi Motors" ir viens no vadošajiem jaunu un mazlietotu automobiļu tirgotājiem Latvijā ar vairāk nekā 22 gadu pieredzi, pārstāvot "Mitsubishi", "Hyundai" un "Nissan" zīmolus, kā arī apkalpojot vairāk nekā 63 000 klientu. "Skandi Motors" jau tagad ir viens no lielākajiem pēcpārdošanas servisiem visā Ziemeļeiropā ar 26 pacēlājiem.

Viens no galvenajiem panākumu iemesliem uzņēmuma ilggadējā darbībā un pozitīvajā izaugsmē ir profesionālā un pieredzes bagātā komanda. Ir daudz darbinieki, kas "Skandi Motors" strādā jau kopš tā dibināšanas dienas, tāpat liela daļa komandas uzņēmumā darbojas jau vairāk nekā 10 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!