Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. oktobrī, plkst. 16, pie veikala "Maxima XXX" Rīgā, A. Deglava ielā 57, tiks dots starts kamaņai "Pārsteidz ziemu!", kuras laikā autovadītājiem būs iespēja bez maksas pārbaudīt auto mezglus, kas nodrošina drošu braukšanu ziemā.

Kampaņu organizē auto preču vairumtirdzniecības uzņēmums – vējstiklu slotiņu "Champion" oficiālais izplatītājs Latvijā "Getz Bros. & Co. (Latvia)" – sadarbībā ar apdrošināšanas kompāniju "Seesam Insurance AS", riepu ražotāju "Bridgestone" un Latvijas Autoinženieru asociāciju.

Piektdien no plkst. 16 līdz 20 ikvienam interesentam ir iespēja bez maksas pārbaudīt riepu protektoru un spiedienu, akumulatora jaudu un vējstiklu slotiņu nolietojumu, tādējādi laikus sagatavojoties gada aukstākajiem mēnešiem.

Ikvienam autovadītājam, kurš piedalīsies kampaņā, tiks piedāvāta iespēja bez maksas nomainīt logu slotiņas, kuras ieņem aizvien svarīgāku lomu drošas braukšanas nodrošināšanā.

Pārbaudi veiks Latvijas Autoinženieru asociācijas pārstāvji, un katrs kampaņas apmeklētājs saņems ne tikai vērtīgas dāvanas no organizatoriem, bet arī aizpildītu tehnisko anketu, kurā būs atzīmēts auto tehniskais stāvoklis un norādīti nepieciešami uzlabojumi.

Visa informācija par kampaņu, kā arī konkrētas norises vietas pieejamas kampaņas interneta mājaslapā www.parsteidzziemu.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!