Foto: Publicitātes foto

Ungārijā avārijas rezultātā nodegušais "Lamborghini Huracan", kā joņošanu pa šoseju ar vairāk nekā 300 km/h bija video iemūžinājuši paši vaininieki, tagad tiek piedāvāts tirdzniecībā. Par sadegušā itāliešu superauto korpusu (precīzāk – par to, kas no tā palicis pāri) īpašnieks vēlas 6400 eiro, tāpat tiek tirgotas atsevišķas tā detaļas, liecina Ungārijas sludinājumu portālā "Ulx.hu" publicētā informācija.

Jauns "Lamborghini Huracan" no dīlera salona maksā no aptuveni 200 tūkstošiem eiro. Tomēr sadegušā šī modeļa īpašnieks, piemēram, par priekšējiem bremžu mehānismiem vēlas saņemt tūkstoš eiro. Ja tās nav bojātas, tad varētu būt efektīvs kāda cita auto bremžu uzlabojums. Savukārt par katru no deformētajiem riteņu diskiem vēlas iekasēt 128 eiro.

Jau rakstījām, ka Ungārijas policija pagājušonedēļ publicējusi video ar avāriju, kura tika izmeklēta vēl no 2014. gada septembra. Divi karstgalvji ar "Lamborghini Huracan" superauto ar vairāk nekā 300 km/h traucās pa Ungārijas lielceļiem un to filmēja, tomēr vienā posmā bija citāds ceļa seguma profils – autovadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un avarēja.

Kad auto saslīdēja, tas no viena ceļa nožogojošās barjeras triecās otrā un pēc tam ielidoja grāvī. Abiem vīriešiem brīnumainā kārtā izdevās palikt dzīviem, gūt nopietnas traumas un izkļūt no itāliešu superauto pirms tas aizdegās.

"Lamborghini Huracan" ir "Gallardo" modeļa pēctecis, kas aprīkots ar 610 zirgspēku jaudīgu V12 motoru. Tas ļauj sportiskajam automobilim no vietas līdz 100 km/h paātrināties 3,2 sekundēs un maksimāli sasniegt vairāk nekā 300 km/h ātrumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!