Foto: Kadrs no video
Piektdien, 17. aprīlī, autosalons "Norde" savā "Facebook" profilā rīko pirmo tiešsaistes video prezentāciju saviem automobiļiem. Tā būs iespēja virtuāli apskatīt jaunākos automobiļus, neizejot no savām mājām.

"Spītējot vīrusam, esam nākuši klajā ar inovāciju un piedāvājam aplūkot jaunākos automobiļus virtuālā vidē," komentē "Norde" izpilddirektors Didzis Bremze. "Šis būs pasākums, kurā neklātienē apskatīt un izvērtēt vieglos automobiļus un komerctransportu. Katram interesentam būs iespēja uzdot jautājumus konsultantiem, noskaidrot spēkratu tehniskos parametrus un veiktspēju, kā arī uzzināt visu interesējošo par "Nissan", "Renault" un "Dacia" auto modeļiem. "Norde" komanda īpaši gatavojās šim pasākumam, jo vēlamies, lai virtuālā pieredze ir salīdzināma ar klātienes izstādes iespaidiem."

Virtuālās prezentācijas laikā tās apmeklētājiem būs iespēja aplūkot jaunākos automobiļus – "Nissan Juke", "Renault Captur" un "Clio", kā arī jau pazīstamos "Renault Koleos", "Nissan Qashqai" un "X-Trail". Bez uzmanības nepaliks ekonomiskie "Dacia" LPG, tautā sauktie dabas gāzes modeļi, kurus iemīlējušas gan ģimenes, gan uzņēmēji un to darbinieki. Tiks demonstrēts arī visiem pazīstamais "Renault" komerctransports, ko pārstāvēs "Renault Trafic" modernizētais modelis un jaunais "Renault Master" modelis. Ikvienam būs iespēja aplūkot elektrisko "Nissan Leaf" un "Renault" jaunumu – modeli "Zoe".

Tāpat "Norde" informē, ka autosalons, autoserviss un virsbūvju krāsošanas nodaļa strādā ierastajā režīmā, taču rūpīgi ievērojot obligātos drošības pasākumus pandēmijas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!