Mūsdienās ielās parādās arvien vairāk elektromobiļu, kas kļūst par pašsaprotamu parādību koplietošanas satiksmē. Tādēļ nav nekāds brīnums, ja ir cilvēki, kuri tos uztver jau kā "tradicionālus" spēkratus un mēģina tiem enerģijas resursu papildināt tradicionālā veidā – degvielas uzpildes stacijā.

Popularitāti internetā šonedēļ guvis video, kurā ASV iemūžināta kāda aina degvielas uzpildes stacijā – sieviete "Tesla Model S" elektromobilī mēģina ievietot degvielas uzpildes pistoli, tomēr tas viņai nekādi neizdodas.

Kā redzams video, sieviete ar šo "Tesla" elektromobili, visticamāk, brauc pirmo reizi, jo degvielas uzpildes stacijā meklēja, kur tam ir uzpildes lūka. Atradusi vāciņu, aiz kura ir elektrouzlādes kontaktdakšas ligzda, viņa mēģināja iebakstīt benzīna uzpildes pistoli. Sapratusi, ka abi gali neiet kopā, viņa sāka kādam zvanīt pa tālruni.

Pamatīgi izsmējušies, rezultātā viens no video filmētājiem nolēma pieiet pie sievietes un paskaidrot, ka viņa mēģina ar degvielu uzpildīt elektromobili, kas patiesībā ir jālādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!