Marinādes daudzums paredzēts piecām 0,5 l burkām.
::recepte::
Tīrās burciņās kārtām liek dažādus dārzeņus. Sīpolus liek burciņas apakšā, bet tomātiņus – augšā.
Želatīnu ber bļodiņā, uzlej tam 20 ĒK auksta ūdens un atļauj uzbriest.
Gatavo marinādi. Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, etiķi un vāra. Želatīnu pievieno, kad marināde ir karsta, bet vēl nevārās.
Pārlej dārzeņus ar marinādi. Karsē burciņas 20 minūtes, tad aizskrūvē ar vāciņiem un atdzesē.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Tīrās burciņās kārtām liek dažādus dārzeņus. Sīpolus liek burciņas apakšā, bet tomātiņus – augšā.
Želatīnu ber bļodiņā, uzlej tam 20 ĒK auksta ūdens un atļauj uzbriest.
Gatavo marinādi. Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, etiķi un vāra. Želatīnu pievieno, kad marināde ir karsta, bet vēl nevārās.
Pārlej dārzeņus ar marinādi. Karsē burciņas 20 minūtes, tad aizskrūvē ar vāciņiem un atdzesē.
Lai labi garšo!