Foto: Delfi.ee

Aizvadīta Baltijas reģionā pirmā Ukrainas investīciju konference, kurā Ukrainas uzņēmēji un valsts amatpersonas tiekas ar uzņēmējiem, investoriem, baņķieriem, uzņēmēju organizāciju pārstāvjiem un amatpersonām no Baltijas un Skandināvijas valstīm, lai gūtu skaidrāku izpratni par iespējām piedalīties Ukrainas atjaunošanā un investīcijām valsts ekonomikā.

"Ukrainas atjaunošana ir mūsu kopīgs uzdevums. Šausmīgā kara gados Ukraina pārliecinājās, ka tai ir daudz līdzīgi domājošu cilvēku un draugu gan Eiropā, gan visā pasaulē," stāsta "Delfi" un "Eesti Päevaleht" galvenais redaktors Urmo Sūnvalds.

"Par laimi, katrs karš reiz beidzas, un mēs ceram, ka tas Ukrainā notiks ļoti drīz. Diemžēl tik pozitīvs scenārijs visdrīzāk nav iespējams, jo agresora uzbrukums un izmisums neļauj apdzist kara ugunij. Taču mūsu kopējais pienākums ir domāt par to, kā kara laikā un pēc tā beigām mēs varam palīdzēt Ukrainai kļūt par modernu, eiropeisku un drošu valsti. Ukraina ir spēcīga un ārkārtīgi noturīga valsts; Ukrainas ekonomiskais potenciāls ir neierobežots," saka Sūnvalds.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!