Foto: Publicitātes foto

Stiprinot vadības komandu, AS "Grenardi Group" (mātesuzņēmums "Grenardi" un "Given" juvelierizstrādājumu tīklam) un SIA "Given Latvia" valdes priekšsēdētāja amatu turpmāk ieņems uzņēmuma dibinātājs un līdzīpašnieks Ainārs Spriņģis, kurš līdz šim bija uzņēmuma padomes priekšsēdētājs un piedalījies visos uzņēmumam būtiskos attīstības posmos. Savukārt AS "Grenardi Group" izpilddirektora amatu ieņem Mišels Zavadskis.

Līdzšinējais AS "Grenardi Group" valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Ģirts Rudzītis atstāj amatu, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Līdz ar Spriņģa iecelšanu par AS "Grenardi Group" valdes priekšsēdētāju, viņa vietu padomes priekšsēdētāja amatā turpmāk ieņem grupas kreatīvā direktore un līdzīpašniece Alīna Spriņģe. Izmaiņas uzņēmumu vadībā ir iesniegtas reģistrācijai Uzņēmumu reģistrā.

2024. gada 8. maijā AS "Grenardi Group" obligācijas sāka kotēt "Nasdaq Riga" Baltijas regulētā tirgus obligāciju sarakstā.

Auditētie konsolidētie finanšu rezultāti liecina, ka AS "Grenardi Group" neto apgrozījums 2023. gadā sasniedza 18 miljonus eiro, kas ir par 40% vairāk nekā 2022. gadā.

AS "Grenardi Group" valdē darbu turpina – Ainārs Spriņģis, Līga Emma Gulbe un Marta Andersone.

AS "Grenardi Group" padomē darbu turpina – Alīna Spriņģe, Māris Keišs un Alberts Pole.

2024. gada pirmā ceturkšņa beigās AS "Grenardi Group" bija 84 veikali – no tiem 77 "Given" un 7 "Grenardi" zīmola veikali. Grupai ir pieci interneta veikali.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!