Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" padome uz pilnu piecu gadu pilnvaru termiņu apstiprinājusi divus jaunus valdes locekļus – Guntu Jēkabsoni un Mārtiņu Pauru. Jaunie vadītāji darbu uzņēmumā uzsāks 17. jūlijā, informē uzņēmumā.

Jēkabsone iepriekš bijusi AS "Augstsprieguma tīkls" vadītāja, viņa ir bijusi valdes locekle un pēc tam priekšsēdētāja Ārvalstu investoru padomē Latvijā (FICIL), kā arī "Circle K Europe" viceprezidente. Latvijā gūto jurista un biznesa vadības izglītību Jēkabsone papildinājusi vadības programmās Londonas Biznesa skolā un Kornela Universitātē ASV.

Stājoties valdes locekles amatā SIA "Rīgas namu pārvaldnieks", viņa uzņemsies virsvadību pār uzņēmuma finansēm, risku vadību un juridisko nodrošinājumu.

Paurs darbu SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdē uzsāka jau pirms gada kā pagaidu valdes loceklis. Gada laikā paveiktais viņa atbildības jomā – uzņēmuma pakalpojumu klāsta attīstība, energoefektivitātes veicināšanas pasākumi un klientu sadarbības veicināšana. Pirms tam Paurs savu karjeru veidoja SIA "Telia Latvija", kur bija valdes loceklis un komercdirektors. Pauram ir SSE Riga iegūts profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā, un šī izglītība papildināta ar kursiem Jeila Universitātes un Pensilvānijas universitātes biznesa vadības skolās ASV, kā arī Nanjangas Tehnoloģiju universitātē Singapūrā.

Kandidātu atlasi organizēja uzņēmums "Astral Executive Search", kas specializējas vadītāju piesaistē.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valde darbojas trīs cilvēku sastāvā un tās priekšsēdētājs ir Māris Ozoliņš, kurš piecu gadu pilnvaru termiņu uzsāka 2023. gada 24. jūlijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!