Foto: DELFI

Pārtikas uzņēmumu vadības, tirdzniecības un loģistikas pakalpojumu kompānijas "NP Foods" Attīstības departamenta direktors Vadims Vlasovs atstājis valdes locekļa amatu, liecina SIA "Firmas.lv" informāciju.

Uzņēmuma pārstāve Rita Voronkova biznesa portālam "Nozare.lv" skaidroja, ka Vlasovs pieņēmis lēmumu atstāt darbu uzņēmumu grupā, tāpēc valdes izmaiņas notiek ne vien "NP Foods", bet arī citos saistītajos uzņēmumos. Vlasovs bija ilggadējs uzņēmumu darbinieks.

Tā kā trīs valdes locekļi ir pietiekams skaits, lai pieņemtu lēmumus, "NP Foods" valde strādās palikušajā sastāvā - tajā ir Vladimirs Sapožnins, Jekaterina Stuģe, kā arī valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis.

Izmaiņas vadībā sākts reģistrēt arī citos "NP Foods" grupas uzņēmumos, piemēram, Vlasovs atstājis SIA "Saldumu tirdzniecība" valdi.

Citos saistītajos uzņēmumos izmaiņas gan pagaidām nav reģistrētas, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, izmaiņas "NP Foods" valdē notika arī šā gada februārī. No darba uzņēmuma valdē tika atbrīvots Dans Bērtulis, kurš šajā amatā bija kopš 2009.gada 29.oktobra.

Pēc "Firmas.lv" publicētās informācijas, "NP Foods" apgrozījums bija 39,75 miljoni latu, kas ir ievērojami mazāk nekā 2010.gadā, kad tas bija 53,32 miljoni latu. "NP Foods" peļņa bija 120 067 latu, kas ir 2,4 reizes mazāk nekā 2010.gadā, kad tā bija 287 204 lati.

"NP Foods" ir pārtikas uzņēmumu, tostarp AS "Laima", AS "Staburadze", AS "Gutta", pārvaldītājs. Uzņēmumu lielākais īpašnieks ir AS "Nordic Partners", kas iegādājusies 51% kapitāldaļu starptautiskajā "Nordic Partners Limited" holdingā. "Nordic Partners" un tam piederošo uzņēmumu lielākais akcionārs ir Daumants Vītols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!