Foto: LETA

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums "Lido" šā gada beigās plāno Rīgā atvērt jaunu bistro un veikalu, kurā kopējās investīcijas ir aptuveni viens miljons eiro (702,8 tūkstoši latu), pirmdien žurnālistiem pastāstīja "Lido" valdes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

"Mēs ceram, ka novembrī, vēlākais, decembrī atvērsim jaunu objektu," sacīja Ķirsons.

Savukārt "Lido" attīstības vadītājs Juris Roganovs norādīja, ka nākamā gada otrajā pusē "Lido" ēdināšanas konceptā plāno sākt izmantot uzņēmuma franšīzi. Pēc viņa teiktā, jau ir pabeigts pirmais izstrādes posms, tomēr sīkākus komentārus Roganovs pagaidām nevēlējās sniegt.

Kopējais "Lido" apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies par 2,1%, sasniedzot 18,008 miljonus latu, un uzņēmums guvis 1,032 miljonu latu peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

"Lido" galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmumam Rīgā pieder astoņi restorāni, kā arī viens restorāns atrodas Rīgas rajonā – lidostā "Rīga". "Lido" pieder arī divas ražošanas bāzes un trīs kulinārijas veikali, no tiem divi Rīgā, viens – Liepājā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!