Foto: Shutterstock
Pašmāju picēriju tīkla 'Pica Lulū' īpašnieka SIA "Later LTD" pērnā gada apgrozījums sasniedza 2,33 miljonus latus, kas ir par 15% vairāk nekā 2011.gadā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Picēriju tīkls turpina veiksmīgu attīstību un atvēris jaunu picēriju virzienā uz Ķekavu, Bauskas šosejas malā. Tas ir trešais "Pica Lulū" restorāns ārpus Rīgas teritorijas un devītais restorāns Latvijā.

Jaunajā picērijā kopējās ieguldītās investīcijas veido 100 000 eiro (70 000 latu), savukārt no jauna tika radītas 25 darbavietas, informē "Later LTD" direktore Sandra Gorbunova. Viņa arī norāda, ka pērn būtiski pieauguši finanšu rādītāji, sasniedzot labākos rezultātus uzņēmuma vēsturē. Kā pērnā gada veiksmes faktoru viņa min ekonomikas stabilizēšanos, fokusēšanos uz esošo picēriju un piegāžu straujāku attīstīšanu.

"Pēdējie gadi un pārmaiņas tirgū bija nozīmīgas, lai uzņēmums pilnveidotos, sakārtotu vidi un tagad uz pilnu jaudu turpinātu veiksmīgu attīstību. Jāuzsver, ka šī attīstība nav tik lielā mērā balstīta uz picēriju tīkla attīstību kā uz picu piegāžu attīstīšanu, kas veido nozīmīgu daļu no uzņēmuma biznesa un apgrozījuma," atzīst Gorbunova.

"Later LTD" ir picēriju tīkla "Pica Lulū" izveidotājs un franšīzes turētājs. SIA "Later LTD" strādā 160 darbinieku.

2011.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,03 miljoni latu. 2011.gadā "Later Ltd" strādāja ar 3714 latu peļņu, pretstatā 2010.gadā piedzīvotajiem 10 240 latu zaudējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!