Foto: LETA
Šī gada laikā SIA "Čilija Pizza" plāno paplašināt "Čili Pica" picēriju tīklu un rekonstruēt esošās picērijas, kopumā investējot vairāk nekā 300 000 latu, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

2012.gadu uzņēmums noslēdza ar 6,3 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 5% vairāk, nekā 2011.gadā. Apgrozījuma pieaugumu ir veicinājusi picēriju tīkla "Čili Pica" attīstība Rīgā, atverot divas jaunas picērijas – tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" un "Origo", kā arī vairāku picēriju rekonstrukcija un interjera uzlabošana.

Ņemot vērā veiktās investīcijas gan jaunu picēriju atvēršanā, gan esošo picēriju rekonstrukcijā, 2012.gadu uzņēmums noslēdza ar 11 000 latu zaudējumiem.

Savukārt 2013.gada pirmajos četros mēnešos "Čilija Pizza" apgrozījums ir audzis par 10%, un tiek plānots gadu noslēgt ar vairāk kā 15% apgrozījuma pieaugumu, nodrošinot arī pozitīvu darbības rentabilitāti – peļņu.

"Čili Pica" restorānu tīklā Latvijā un Lietuvā veiksmīgi darbojas jau 66 restorāni. Latvijā ir 25 "Čili Pica" restorāni, no kuriem deviņi ir franšīzes, savukārt Lietuvā pavisam ir 41 "Čili Pica" restorāns, ieskaitot 12 franšīzes. Rīgā patlaban ir 16 "Čili Pica" restorāni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!