Foto: Publicitātes foto
Naktskluba "Coyote Fly" un restorāna "Bibliotēka No.1" īpašnieki izlēmuši nodalīt saimniecisko darbību, informēja "Coyote Fly" mārketinga komunikāciju vadītāja Kristīne Dombrovska.

Lai nodalītu naktskluba un restorāna saimniecisko darbību, šī gada maijā veiktas izmaiņas uzņēmuma SIA "Pasākumu apkalpošana" īpašnieku un amatpersonu sastāvā. "Izmaiņas "Pasākumu apkalpošanā", kas nodrošina nakts kluba "Coyote Fly" un restorāna "Bibliotēka No.1" ikdienas darbu, tika plānotas jau sen," atzīmē Dombrovska.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka 27.maijā par uzņēmuma "Pasākumu apkalpošana" vienīgo īpašnieci un vienīgo valdes locekli kļuvusi Madara Maulvurfa, kas iepriekš bijusi "Coyote Fly" direktore. Līdz tam vienīgais uzņēmuma īpašnieks bija Oskars Skara, bet vienīgais valdes loceklis bija Jānis Paeglītis.

Dombrovska skaidro, ka piedāvājums pārņemt "Pasākumu apkalpošanu" tika izteikts kluba vadošajai darbiniecei Maulvurfai. "Pasākumu apkalpošanas" kapitāldaļas tika atsavinātas par summu, kuras apmērs netiek atklāts.

Tikmēr bijušais "Pasākumu apkalpošanas" īpašnieks Skara patlaban ir pievērsies citām prioritātēm, vairāk uzmanību pievēršot restorānu biznesam, kā arī turpinot attīstīt uzņēmumu SIA "Leopard Creative", kas nodarbojas ar interjera dizaina izstrādi.

Tikmēr "Firmas.lv" informācija arī liecina, ka šī gada 11.jūlijā Maulvurfa ir ieķīlājusi bankā AS "Swedbank" visas uzņēmuma "Pasākumu apkalpošana" kapitāldaļas par aizdevumu, ko iepriekš ņēmis SIA "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds", kura līdzīpašnieks ir Skara.

Dombrovska skaidro, ka "Pasākumu apkalpošanas" daļu ieķīlāšana ir sastāvdaļa procesam, kura rezultātā plānots nodalīt naktskluba "Coyote Fly" darbību no topošā restorāna "Kolonāde. Mūsu stāsti..." darbības. Uzņēmums "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" ir saistītais grupas uzņēmums, kurš veic investīcijas grupai piederošajos objektos.

Kā ziņots, restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti..." Brīvības pieminekļa laukumā durvis apmeklētājiem varētu vērt augusta beigās.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Pasākumu apkalpošana" pērn apgrozījusi 3,37 miljonus eiro, kas ir par 63% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 2,07 miljoni eiro. Uzņēmums pērn guvis peļņu 123 762 eiro apmērā iepretim zaudējumiem 78 179 eiro apmērā 2012.gadā.

SIA "Pasākumu apkalpošana" dibināta 2011.gada 8.februārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Pasākumu apkalpošana" tagad pilnībā pieder Maulvurfai.

Savukārt "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" pērn apgrozījis 646 652 eiro, kas ir par 54% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 421 705 eiro. Tikmēr peļņa ir pieaugusi seškārtīgi - no 21 787 eiro 2012.gadā līdz 135 031 eiro pērn.

SIA "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" dibināta 2011.gada 8.februārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" vienādās daļās pieder Skaram un Aināram Spriņģim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!