Foto: DELFI
Dzīvības apdrošinātājs "MetLife" pārcels Latvijas un Lietuvas filiālēs piedāvāto pakalpojumu nodrošināšanu un ar tiem saistīto klientu apkalpošanu uz "MetLife" uzņēmumu Polijā un turpinās pildīt saistības pret klientiem, darbojoties Polijā.

Līdz šim "MetLife" Latvijā darbojās kā Polijas uzņēmuma "MetLife Towarzystwo Ubezpieczen na Zycie i Reasekuracji Spolka Akcyjna" jeb "MetLife TUnZiR" filiāle Latvijā. "MetLife TUnZiR" filiāles Latvijā un Lietuvā atvēra 2005.gadā.

Saskaņā ar Eiropas Savienības līgumu par tiesībām brīvi sniegt pakalpojumus "MetLife" pārcels Latvijas un Lietuvas filiālēs piedāvāto pakalpojumu nodrošināšanu un ar tiem saistīto klientu apkalpošanu uz "MetLife" uzņēmumu Polijā. Klienti saņems visus atbalsta pakalpojumus, kurus sniegs profesionāļu komanda, kas pārvalda latviešu, lietuviešu, krievu un angļu valodas, teikts apdrošinātāja paziņojumā.

Apvienošana neieviesīs izmaiņas klientu apdrošināšanas polišu darbībā, segumā vai noteikumos, informē "MetLife". Sabiedrības klienti Latvijā un Lietuvā saņems vēstules ar detalizētu informāciju par izmaiņām, kas saistītas ar darbības pārcelšanu uz Poliju.

"MetLife TUnZiR" S.A. tika nodibināta 1990.gadā ar nosaukumu "Amplico Life" S.A. kā pirmā dzīvības apdrošināšanas sabiedrība Polijā ar ārvalsts kapitāla dalību. No 2010.gada sabiedrība funkcionēja, izmantojot zīmolu "MetLife Amplico", bet no šā gada maija vidus tā darbojas tikai ar nosaukumu "MetLife". Sabiedrība piedāvā individuālās un grupu dzīvības apdrošināšanas programmas. Bez apdrošināšanas saistīto sabiedrību ietvaros tiek piedāvāti arī vispārīgās pensiju sabiedrības un investīciju fondu sabiedrības pakalpojumi.

"MetLife, Inc." ar tā meitas un saistītajiem uzņēmumiem ir viena no pasaules lielākajām apdrošināšanas kompānijām. Sabiedrība tika nodibināta 1868.gadā, tā piedāvā dzīvības apdrošināšanu, pensiju apdrošināšanu, nodarbināto pabalstus un aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus. Sabiedrība apkalpo nepilnus 100 miljonus klientu, darbojas gandrīz 50 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!