Foto: LETA
Apsardzes uzņēmums SIA "Koblenz drošība" pērn kāpināja apgrozījumu un audzēja peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,02 miljoni eiro, kas ir par 10% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 2,76 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn vairāk nekā divkāršojusies, sasniedzot 80 537 eiro, bet 2012.gadā uzņēmuma peļņa bija 30 048 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka 2013.gads bija 17.darbības gads. Pērn "Koblenz drošība" darbība bija stabila, tika turpināts iepriekšējos gados iesāktais attīstības kurss, palielinot klientu skaitu un paplašinot sniegto pakalpojumu darbības zonu.

Pagājušajā gadā veikta modernizācija, optimizējot uzņēmuma darba procesus un procedūras, palielinot darbaspēka efektivitāti. Pērn uzņēmums paplašinājis darbību Rīgas reģionā - Baldonē, Salaspilī, Ādažos, Jelgavā un sācis sniegt pakalpojumus visā Latvijas teritorijā.

"Koblenz drošība" šogad paredz turpināt attīstīt visus galvenos darbības virzienus, izstrādāt un attīstīt jaunu produktu un pakalpojumu sniegšanu, ieviest modernas tehnoloģijas un apgūt jaunus tirgus. Tāpat plānots paplašināt pakalpojumu sniegšanas teritoriju Jelgavā, Kurzemē un Vidzemē.

SIA "Koblenz drošība" dibināta 1996.gada 20.novembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 30 735 eiro. "Koblenz drošība" īpašnieki ir Simona Deifta - 90,04% un Arnolds Koņevņikovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!