Foto: LETA
Svaigo dārzeņu pārstrādes un realizācijas uzņēmums "Dimdiņi" plāno ieguldīt 455 tūkstošus eiro uzņēmuma attīstībā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Tajā teikts, ka "Dimdiņi" plāno iegādāties dažādas tehnoloģiskās iekārtas un puspiekabi kravas furgonam par kopumā 455 tūkstošiem eiro. Tostarp vislielākās investīcijas 125 tūkstošu eiro apmērā plānots ieguldīt kravas auto ar termorežīmu un kravnesību līdz 14 tonnām iegādē, bet 110 tūkstošus eiro - līnijā skābētu kāpostu iepakošanai plastmasas spainīšos.

Projektus plānots realizēt līdz 2016.gada 1.jūnijam, piesaistot Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu.

Projektu īstenošanai uzņēmums ir izsludinājis arī vairākus iepirkumu konkursus, kuriem pretendenti var pieteikties līdz 2015.gada 9.janvārim, izņemot konkursus vārāmā, izgāžamā katla iegādei un līnijai skābētu kāpostu iepakošanai plastmasas spainīšos, kam var pieteikties līdz 2015.gada 12.janvārim.

"Dimdiņi" ir dibināti 1992.gadā un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. "Dimdiņi" ir dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums, kas specializējies kāpostu audzēšanā. Uzņēmuma vienīgais īpšnieks ir Normunds Audzišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!