Foto: LETA
Piena pārstrādes uzņēmums "Rīgas piena kombināts" ir izņēmis no apgrozības kvalitātes prasībām neatbilstošas "Limbažu piena" 2% viena litra piena pakas, sacīja "Rīgas piena kombināta" Kvalitātes departamenta vadītāja Inese Žēpere.

"Šodien, 18.februārī, tika konstatēta kļūda "Limbažu piena" 2% piena viena litra iepakojumā ražošanas procesā, kas jau ir apzināta un novērsta. Kļūda notika produkta fasēšanas procesā, mainot vienu produkta cisternu uz nākamo. Kļūmes rezultātā saražots produkts, kas pēc izskata un garšas neatbilst piena kvalitātes prasībām, bet nav kaitīgs veselībai. Kvalitātes prasībām neatbilstošs produkts veikalos nonācis nelielā daudzumā, no kura lielākais vairums uz šo brīdi jau izņemts no tirdzniecības vietām," sacīja Žēpere.

Vienlaikus viņa norādīja, ka "Rīgas piena kombināts" atvainojas pircējiem par sagādātajām neērtībām. "Ja kāds pircējs ir iegādājies "Limbažu piena" 2% pienu viena litra iepakojumā, kura garša un izskats neatbilst piena kvalitātes un garšas prasībām, lūgums sazināties ar "Rīgas piena kombinātu", aicināja Žēpere.

"Rīgas piena kombināta" kontrolpakete pieder Krievijas investora Andreja Beshmeļņicka vadītajai investoru apvienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!