Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien Vecrīgā, Kaļķu ielā 2-1, tiks atklāts jauns, pēc kārtas otrais jauna koncepta un dizaina "Latvijas balzama veikals", informēja AS "Amber Beverage Group" komunikācijas vadītāja pārstāve Dana Hasana.

Pirmais jauna koncepta un dizaina veikals Vecrīgā, Vaļņu ielā 21, tika atklāts pērn novembrī. Uzņēmums informē, ka tuvāko divu gadu laikā tiks atvērti vēl vairāki jauna koncepta veikali, kopumā veikalu modernizācijā ieguldot ap pusmiljonu eiro.

Patlaban Latvijā darbojas 44 specializētie "Latvijas balzama veikali", kas pieder SIA "Bravo" un ir daļa no "Amber Beverage Group".

"Latvijas balzama veikali" veidoti pēc vienotas koncepcijas kā specializēti alkoholisko dzērienu veikali ar pircējam viegli atpazīstamu veikala ārējo veidolu un vienotu standartu klientu apkalpošanā. Veikalos iespējams iegādāties visus AS "Latvijas balzams" ražotos dzērienus, kā arī plašu importēto alkoholisko dzērienu klāstu un citus produktus.

Jau ziņots, ka AS "Latvijas balzams" pagājušajā gadā strādāja ar 4,8% apgrozījuma pieaugumu, sasniedzot 73,7 miljonus eiro salīdzinājumā ar 70,4 miljoniem 2013.gadā, liecina "Latvijas balzama" neauditētais finanšu pārskats, kas iesniegts "NASDAQ OMX Riga".

Pārskata perioda neauditētā peļņa veidoja 7,1 miljonu eiro, kas ir par 14% augstāka nekā 2013.gadā. Peļņas palielinājumu uzņēmums pamato ar darbu produktu portfeļa attīstībā, eksporta apjomu pieaugumu stratēģiskajos tirgos un ražošanas efektivitātes paaugstināšanā.

Kā ziņots, "Latvijas balzams" kopš 2014.gada oktobra iekļauts holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzams", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia" un "Bennet Distributors" Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēdi "Latvijas balzams veikali" Latvijā un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" dibinātājs un 100% daļu īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "S.P.I. Regional Business Unit B.V.".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!