Foto: Publicitātes foto
Mazumtirgotāja "Elvi Latvija" franšīzes partneris "Vita mārkets" šogad plāno investēt 500 tūkstošus eiro jaunu "Elvi" veikalu atvēršanā un rekonstrukcijā, pastāstīja "Vita mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks.

"Kopumā 2015.gadā "Vita mārkets" plāno atvērt līdz pieciem jaunajiem veikaliem "Elvi" [veikaliem], no kuriem pirmais šogad durvis vēra 20.martā Vangažos," sacīja Rendenieks, piebilstot, ka "Vita mārkets" šogad plānotais investīciju apmērs jaunu "Elvi" veikalu atvēršanā, kā arī esošo veikalu rekonstrukcijā ir 500 tūkstoši eiro.

Viņš arī pastāstīja, ka 2014.gadā uzņēmums kopumā ieguldīja 250 tūkstošus eiro jaunu veikalu atvēršanā uz rekontrukcijā. Pēc viņa teiktā, uzņēmums atvēra divus jaunus "Elvi" veikalus Anniņmuižas ielā 17, Rīgā un Vangažos, Inčukalna novadā, kā arī rekonstruēja divus "Elvi" veikalus Rīgas gatvē 51, Ādažos, kā arī Vidus ielā 1, Siguldā.

Jau vēstīts, ka 2013.gadā "Vita mārkets " strādāja ar 37,494 miljonu eiro apgrozījumu un 474,3 tūkstošu eiro peļņu. "Vita mārkets", kas dibināts 1997.gadā, nodarbojas ar pārtikas un pirmās nepieciešamības preču mazumtirdzniecību.

Uzņēmuma lielākais īpašnieks ar 88% ir Imants Rendenieks, kurš ir arī 40% "Elvi Latvija" īpašnieks. "Vita mārkets" pieder 18 "Elvi" veikali Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!