Foto: Reuters/Scanpix
Neskatoties uz sarežģīto ģeopolitisko situāciju Krievijā un Ukrainā, viena no Latvijas lielākajām tūrisma aģentūrām SIA "Latvia Tours" pērn strādājusi ar 332 218 eiro peļņu, kas ir par 38% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 241 440 eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Savukārt tūroperatora apgrozījums saglabājies 2013. gada līmenī, aizvadītajā gadā sasniedzot 17 miljonu eiro.

"Rezultāts sasniegts pateicoties investīcijām darbinieku attīstībā un tehnoloģijās, kas ļāvis sasniegt labākus produktivitātes rādītājus. Ņemot vērā aktuālās tirgus tendences, izstrādāts jauns mājas lapu dizains. Savukārt viedtālruņu un planšetdatoru lietotājiem izstrādāta mājas lapu mobilā versija, kas padara rezervēšanas procesu vieglu un ērtu," skaidro "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša.

Šogad "Latvia Tours" turpina sadarbību ar profesionālajām nozaru asociācijām, attīstot pasākumu organizēšanas un konferenču segmentu, kā arī turpinās investēt līdzekļus jaunu tirgu apguvē un klientu piesaistē ienākošā tūrisma jomā.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem uzņēmuma "Latvia Tours" īpašnieks ir Beļģijas iedzīvotājs Džeimss Dāvids Verjē, liecina aģentūras LETA arhīva dati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!