Foto: F64

Jūrmalas pilsētas dome sabiedrisko tualešu konteineru izvietošanai un apsaimniekošanai Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā četru gadu laikā plāno tērēt 2,1 miljonu eiro, pastāstīja Jūrmalas pilsētas domes Mārketinga un ārējo sakaru pārvaldes Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elita Cepurīte.

Domes izsludinātajā iepirkumā par tualešu izvietošanu un apsaimniekošanu bija pieteikušies divi pretendenti, bet par uzvarētāju atzīts - "TOI TOI Latvija", kas piedāvājis zemāko cenu.

Cepurīte gan norādīja, ka līgums ar piegādātāju vēl nav noslēgts, bet ir saskaņošanas procesā.

Pēc viņas teiktā, iepirkums paredz sabiedrisko tualešu izvietošanu un apsaimniekošanu turpmākajiem četriem gadiem – no 2016. līdz 2019. gadam. "Tas ietver tualešu konteineru nomu un apsaimniekošanu minētajā laikā periodā. Piegādātājam jāuzstāda tualešu konteineri pilsētas domes norādītajās vietās - pludmales izejās uz jūru, pludmalē un citās pilsētas sabiedriskajās vietās, kopumā izvietojot vairāk nekā 30 stacionāro tualešu katru gadu konteineru un nodrošinot to apsaimniekošanu - piegādātāja nodrošinātas dežūras, uzkopšanu, higiēnas piederumus," skaidroja domes pārstāve.

Tostarp viņa uzsvēra, ka 2,1 miljons eiro ir līgumcena, kas nevar tikt pārsniegta četru gadu laikā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!