Foto: PantherMedia/Scanpix
Kosmētikas tirdzniecības uzņēmums "Avon Cosmetics" pērn strādāja 8,195 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 178,6 tūkstoši eiro, pretēji zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Lursoft" datubāzē publiskotais uzņēmuma gada pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums pagājušajā gadā turpināja tirgot skaistuma un ar skaistumu saistītos produktus, izmantojot tiešo tirdzniecību kā pārdošanas kanālu. Pērn uzņēmumam izdevās palielināt plānoto pārdošanas apmēru, pateicoties labām pārdošanas nodaļu aktivitātēm. Tam līdzēja arī dažu produktu līniju atjaunināšana un uzlabošana.

2015.- 2016. gadā saistībā ar Latvijas ekonomiskās situācijas uzlabošanos uzņēmuma darbībā galvenais uzsvars tika likts uz saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanu, lai spētu nodrošināt veiksmīgu uzņēmuma darbību. Katru ceturksni kompānija plāno likt uzsvaru uz kādu citu produktu kategoriju, lai mudinātu pircējus tos iegādāties. Tāpat uzņēmums plāno stiprināt pozīcijas komunikācijas jomā - uzlabot mājaslapu, komunikāciju sociālajos tīklos un pa citiem saziņas kanāliem.

Jau vēstīts, ka 2014. gadā "Avon Cosmetics" strādāja ar 7,774 miljonu eiro apgrozījumu un 9,3 tūkstošu eiro zaudējumiem.

1999. gadā dibinātā uzņēmuma pamatkapitāls ir 392,6 tūkstoši eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Luksemburgā reģistrētais "Avon Luxemburg Holding S.A.R.L.".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!