Foto: Publicitātes foto / Jegorovs sveic 1000. darbinieku Latvijā - Jūliju Strautu
Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums Accenture pirmdien sveicis savu 1000. darbinieku Latvijā. Kā informē uzņēmums, ir plāns darbinieku skaitu palielināt vēl par 22%.

"Mums ir izstrādāts darbinieku pieņemšanas process, lai nodrošinātu iepazīšanos ar pretendentiem un to, lai viss notiek ātri un komfortablā veidā. Svarīgākās īpašības ir IT zināšanas un vēlme tās kopā ar prasmēm izmantot, lai mainītu pasauli uz labo pusi. Īstenam IT cilvēkam iekšā sēž vēl viens cilvēciņš, kurš visu laiku norāda uz dažādiem dzīves apstākļiem un pasaka, kā to visu izdarīt ātrāk, labāk un citādi. Svarīgākā īpašība ir cilvēka iekšējā nepieciešamība radīt kaut ko jaunu un unikālu – būt daļai no kaut kā daudz lielāka, nekā esi pats," skaidro uzņēmuma vadītājs Latvijā Maksims Jegorovs.

Accenture finanšu gadu Latvijā, kas ilga no 2014.gada 1.septembra līdz 2015.gada 31.augustam, noslēdza ar 32,17 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 16,6% vairāk nekā pirms gada, savukārt uzņēmuma peļņa bija 2,02 miljoni eiro, kas bija par 23,9% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā.

"Accenture" ir viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Latvijā un pasaulē. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 375 000 cilvēki, kas apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. "Accenture" Latvijas filiāle ir dibināta 2002. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!