Foto: Publicitātes attēls
Marta beigās, investējot vairāk nekā vienu miljonu eiro, Rīgā atvērs pirmo Lietuvas mēbeļu un interjera aksesuāru tirgotāja "Berry" veikalu, informēja "Berry" pārstāve Gita Deniškāne.

Līdzekļi ieguldīti veikala telpu renovācijā, interjera iekārtošanā, kā arī klientu servisā un komunikācijā.

Veikals atradīsies Rīgā, Brīvības gatvē 201, tas būs izvietots piecos stāvos, un tā kopējā platība būs 10 000 kvadrātmetri. Uzņēmums Latvijā plāno nodarbināt 35 cilvēkus, tāpēc patlaban jau tiek meklēti darbinieki.

"Berry" piedāvājuma klāstā būs pieejami dažādu zīmolu produkti, kā arī "Berry" zīmolu produkti. Preces būs pieejamas visās cenu kategorijās.

Kā atzīmē "Berry" mārketinga un pārdošanas vadītāja Giedre Jasiene, Lietuvā tirgotājs "Berry" darbojas vairāk nekā 20 gadus. Lietuvā patlaban darbojas astoņi "Berry" veikali, no kuriem trīs ir franšīzes partneru veikali.

Veikalu Latvijā pārvaldīs SIA "KBP", kas dibināta 1996.gadā. Uzņēmums pamatkapitāls ir 2845 eiro. "KBP" pieder Lietuvas kompānijai "Klaipedos baldu prekyba". 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija nulle eiro. "KBP" 2015.gadā cieta zaudējumus 1350 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!