facebook:1384255265014973

Ceturtdien koprades telpā "Mill Riga" tiek atklāta pieteikšanās Latvijā pirmajam Startup zīmolu topam.
Startup zīmolu tops ir Baltijas Mīlētāko zīmolu topa 2017 jaunākais brālis un tapis sadarbībā ar "Accenture Latvia", Latvijas Startup asociāciju un "DDB Consulting".

Jaunuzņēmumu pieteikšanās Startup zīmolu topam turpināsies līdz 10. augustam.

Vairāk nekā 20 dienas pašmāju startup zīmoli varēs pieteikt savu kandidatūru, aizpildot pieteikuma anketu www.zimolutops.lv. Jaudīgākos startup zīmolus noteiks pieredzējusi žūrija, kā arī, lai noteiktu sabiedrībā atzītāko startup zīmolu, tiks nodrošināts "Delfi" tautas balsojums.

Pieteikties ir aicināts katrs startup uzņēmums, kas radies Latvijā, kuru radījuši Latvijas iedzīvotāji, kurš reģistrēts Latvijā, vai kura galvenā mītne atrodas Latvijā, un kam piemīt degsme būt starp labākajiem un drosme prezentēt savu ideju nozares profesionāļiem, informē rīkotāji.

Pašmāju startup definīcijai atbilstošos jaunuzņēmumus raksturo straujas izaugsmes potenciāls, ko rada inovatīvas tehnoloģijas, augsts eksportspējas līmenis vai augsta pievienotā vērtība. Vērtējot, tiks ņemta vērā startup izaugsme, tirgū ieviestās pārmaiņas un radītā rezonanse. Ar pieteikšanās kritērijiem būs iespējams iepazīties svinīgā notikuma atklāšanā, vērojot to portāla Delfi tiešraidē, kā arī www.zimolutops.lv.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada un kalpo kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes atspoguļošanā. Gadu no gada Baltijas Mīlētāko Zīmolu topā tiek ieviesti jauninājumi – 2016. gadā tas bija Latvijas Zaļāko zīmolu tops, šogad – Startup zīmolu tops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!