Foto: Publicitātes foto

Jauniešu biznesa projektu konkursa "Radām novadam" komanda "LatSketch" Rojas novadā uzsākusi līklīniju koka grīdas segumu ražošanu, portālu "Delfi" informēja SIA "LatSketch" pārstāvji.

Uzņēmuma mērķis ir saviem klientiem piedāvāt augstas kvalitātes dizaina koka grīdas segumus. "LatSketch" piedāvā moduļa veida sistēmas līklīniju koka grīdas segumus, kā arī individuālus risinājumus.

Grīdas segumu moduļu veida sistēma, ko piedāvā jaunie uzņēmēji, balstās principā, ka katru moduli iespējams izvietot vienu pie otra.

Kā skaidro uzņēmumā, "katrs elements modulī ir unikāls un tam ir noteikta pozīcija, bet starp moduļiem elementi ir vienādi".

Modulis sastāv no astoņiem dažādiem elementiem, kuru biezums ir 20 milimetri, garums 1400 milimetri, nosedzošais platums 110 – 140 milimetri.

Viena moduļa nosedzošais kopējais laukums ir 1,4 kvadrātmetri. Savukārt grīdas segumu beidzamo apstrādi paredzēts veikt pēc grīdas seguma montāžas.

Papildus astoņu elementu modulim uzņēmums piedāvā arī divu elementu moduli, kas dod iespēju iegādāties precīzāku montāžai nepieciešamo apjomu.

Tāpat jaundibinātais uzņēmums SIA "LatSketch" ir noslēdzis sadarbības līgumu ar SIA "PATA kokmateriāli" par līklīniju koka grīdas segumu tirdzniecību Latvijā.

"PATA kokmateriāli" veikali atrodas vairākās Latvijas pilsētās. Tajos konkursa "Radām novadam" komanda "LatSketch" ir vadījusi prezentācijas un izvietojusi paraugus no priedes masīvkoka. Drīzumā veikalos ir plānots izvietot paraugus arī no citām koku sugām.

Pamatā SIA "LatSketch" ražo priedes, oša un ozola masīvkoka līklīniju grīdas segumus, taču ir iespējams pasūtīt arī citus koka apdares materiālus no citām koku sugām – gan ar klasiskām, gan liektām formām.

Ziņots, ka konkursa gaitā uzņēmums cer veicināt uzņēmuma atpazīstamību, attīstīt uzņēmējdarbību Rojas novadā un piesaistīt papildu finansējumu biznesa idejai.

Konkursa "Radām novadam" mērķis ir dot iespēju apliecināt sevi talantīgiem un uzņēmīgiem Latvijas jauniešiem, izstrādājot un īstenojot dažādus biznesa projektus Latvijas novados.

Konkursu organizē biedrība "Radām novadam" sadarbībā ar portālu "Delfi". Konkurss īstenots "Erasmus+: Jaunatne darbībā" un Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!