Foto: Publicitātes foto

SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", par aptuveni vienu miljonu eiro iegādājusies četrus jaunus "Man Lion's Coach" autobusus, informēja "Man Truck&Bus" oficiālā importētāja Latvijā SIA "Avar auto" pārstāve Dace Krastiņa.

Autobusu piegādi veicis "Avar auto". Viena autobusa cena ir aptuveni 250 000 eiro.

"Kā sava segmenta tirgus līderis, kurš piedāvā starptautiskos pasažieru pārvadājumus starp 21 valsti un 205 pilsētām, mums ir svarīgi, lai klienti varētu ceļot komfortabli, tajos būtu pietiekami ietilpīgi bagāžas nodalījumi, autobusi būtu ekspluatācijā ekonomiski un atbilstu visām mūsdienu drošības prasībām. "Man Lion’s Coach L" izvēlamies jau vairāk nekā 25 gadus un visu šo laika periodu tie ir lieliski pierādījuši savu uzticamību," norādīja "Norma-A" valdes priekšsēdētājs Andris Podgornijs.

Jaunajos autobusos ir vieta 52 pasažieriem. Pateicoties iebūvētajai papildu sēdekļu stiprinājuma sliedei grīdā, autobusus ir iespējams aprīkot "VIP" versijā ar samazinātu sēdvietu skaitu un palielinātu komforta līmeni – augstvērtīgiem ādas apdares sēdekļiem ar regulējamu galvas balstu, monitoriem, sadzīves tehniku, viedierīču uzlādes pieslēgumvietām un citām ekstrām.

Jau ziņots, ka "Norma-A" apgrozījums pērn bija 20,81 miljons eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 1,915 miljoni eiro, kas ir 10,6 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums dibināts 1993. gadā, un tas nodrošina regulārus starptautiskos autobusu pārvadājumus, kā arī veic pārvadājumus reģionālajos starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. "Norma-A" pamatkapitāls ir 844 998 eiro.

Uzņēmumam ir divas filiāles – Lietuvā "Eiropas autobusu līnijas" un Igaunijā "Norma-A Eesti".

"Norma-A" 55,3% daļu pieder Andrim Podgornijam un 44,7% daļu Jegoram Ribzāmenam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!