Foto: DELFI.ee
Četrpadsmito darbības gadu SIA "Depo DIY" aizvadījis nostiprinot savas līderpozīcijas tirgū un strādājis ar 233,94 miljonu eiro apgrozījumu, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Tirgotāja apgrozījums, salīdzinot ar 2017. gadu, palielinājies par 6,8%, pieaugot līdz 234 miljoniem eiro, savukārt uzņēmuma peļņa kāpusi par 18,58%, sasniedzot 14,15 miljonus eiro.

Uzņēmums pagājušajā finanšu gadā turpināja iekšējo sistēmu un struktūru pilnveidošanu ar mērķi uzlabot klientu apkalpošanas līmeni un uzņēmuma konkurētspēju nākotnē. 2018. gadā turpināti ieguldījumi, lai pilnveidotu sistēmu, kas nodrošina normatīvo aktu prasībām atbilstošu preču piedāvāšanu savos veikalos, teikts darbības pārskatā.

2004. gadā reģistrētais SIA "Depo DIY" valsts kopbudžetā nodokļos pagājušajā gadā samaksājis 37,94 miljonus eiro, tostarp 6,61 miljonu eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet 3,26 miljonus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Pērn uzņēmumā strādājuši 1682 darbinieki. Tirgotājs iekļauts VID Padziļinātās sadarbības programmas Zelta līmenī.

SIA "Depo DIY" vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA "DMT Pluss", bet kā uzņēmuma patiesais labuma guvējs norādīts Andris Kozlovskis. Pēc "Lursoft" datiem, SIA "Depo DIY" reģistrētas desmit struktūrvienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!