Foto: Publicitātes foto
Augsto tehnoloģiju uzņēmuma "HansaMatrix" akcionāri ārkārtas sapulcē otrdien, 29.oktobrī, iecēla padomi jaunā sastāvā, kā arī palielināja valdes locekļu skaitu, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai "Nasdaq Riga".

Atbilstoši akcionāru ārkārtas sapulcē pieņemtajam lēmumam "HansaMatrix" padomē Krišu Osmani nomainījis Ivars Ķirsons. Vienlaikus uz jaunu pilnvaru termiņu padomē iecelts Andris Bērziņš, Ingrīda Blūma, Gundars Strautmanis un Dagnis Dreimanis.

Tāpat akcionāri nolēma revīzijas komitejas uzdevumu izpildi uzticēt jaunievēlētajai padomei.

Akcionāri ārkārtas sapulcē veica arī grozījumus "HansaMatrix" statūtos, palielinot kompānijas valdes locekļu skaitu no trim līdz pieciem. Šobrīd kompānijas valdē strādā Ilmārs Osmanis, Māris Macijevskis un Aldis Cimoška.

"HansaMatrix" akcionāri ārkārtas sapulcē apstiprināja arī valdes un padomes atalgojuma politiku.

Jau vēstīts, ka "HansaMatrix" koncerns šogad pirmajā pusgadā strādāja ar 11,881 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 7,2% vairāk nekā 2018.gada attiecīgajā periodā, savukārt koncerna peļņa samazinājās 6,2 reizes un bija 146 119 596 eiro. Savukārt 2018.gadā kopumā "HansaMatrix" koncerna auditētais apgrozījums bija 21,154 miljoni eiro, kas ir par 7,7% vairāk nekā 2017.gadā, bet koncerna peļņa samazinājās 2,1 reizi un bija 781 018 eiro.

"HansaMatrix" ir augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, to industrializāciju, kā arī sniedz integrētus ražošanas pakalpojumus klientiem, datu tīklu iekārtu, lietu interneta, industriālo sistēmu un citos augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Kompānijas akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!