Foto: Publicitātes attēli

Igaunijas lielākais izklaides uzņēmums "Apollo Group OU" Latvijā no svētdienas uz laiku slēdz visus sev piederošos uzņēmumus, informēja uzņēmumā.

Tas tiek darīts saistībā ar Pasaules veselības organizācijas ziņojumu un valdības lēmumiem, lai novērstu "Covid-19" vīrusa izplatīšanos.

Uzņēmumā informēja, ka uz laiku tiek slēgti Rīgā esošie uzņēmumi - "O'Learys" izklaides centrs, "Fantasy Park" izklaides centrs, "Apollo Kino" kinoteātris, "Blender" sulu bāri un "KFC" restorāni un filmu izplatīšanas uzņēmums "Latvian Theatrical Distribution".

"Apollo Group OU" galvenie akcionāri ir Marguss Linnamē un Ivaras Vendelins.

Kā ziņots, Krīzes vadības padomes un valdības kopsēdē sestdien pieņemts lēmums valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas periodā, kas šobrīd noteikts līdz 14. aprīlim, sporta, izklaides, kultūras un citām atpūtas vietām darbu beigt līdz pulksten 23.

Neatkarīgi no apmeklētāju skaita ir arī aizliegti visi sabiedrībai publiski pieejami svētku, piemiņas, izklaides, kultūras, sporta, atpūtas pasākumi, kas tostarp notiek naktsklubos un diskotēkās, kā arī aizliegtas sapulces, gājieni, piketi un reliģiskās darbības veikšanas pulcējoties.

Tāpat valdība lēma ierobežot neorganizētu pulcēšanos kultūras, izklaides, atpūtas, sporta un reliģisko norišu vietās līdz vairāk nekā 50 cilvēkiem vienlaikus.

Papildus piektdien Rīgas pašvaldības pagaidu administrācija bija pieņēmusi lēmumu, ka ārkārtas situācijas laikā Rīgā aizliegti visi publiskie pasākumi ārpus telpām neatkarīgi no dalībnieku skaita, tajā skaitā nevarēs notiks arī sapulces, gājieni un piketi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!