Foto: Publicitātes foto
Neskatoties uz valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, "Omniva" turpina sūtījumu piegādes ierastajā režīmā. "Omniva" darbinieki šajā laikā ievēro īpašu piesardzību, pievēršot uzmanību rūpīgai pakomātu tīrīšanai un dezinfekcijai pēc katras apkalpošanas reizes, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

"Omniva" aicina iedzīvotājus ar piesardzību un rūpību izturēties pret valsts noteiktajiem drošības pasākumiem, iespēju robežās dodot priekšroku bezkontakta preču iegādei un piegādei.

"Aicinām pēc iespējas iepirkties interneta veikalos un izvēlēties sūtījumu piegādi uz pakomātiem, izvairoties no piegādes ar kurjeru. Visi 203 Latvijas teritorijā esošie "Omniva" pakomāti arī turpmāk tiks apkalpoti vismaz vienu reizi dienā, ieskaitot sestdienas, nodrošinot nepārtrauktu sūtījumu piegādi iedzīvotājiem," uzsver "Omniva Latvija" vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Gadījumos, kad preces tomēr nepieciešams saņemt, izmantojot tiešo piegādi ar kurjeru, "Omniva" aicina klientus sniegt kurjeram norādes par vēlamo drošo sūtījuma atstāšanas vietu, tādējādi izvairoties no saskarsmes nepieciešamības.

Pasaules veselības organizācija ir atzinusi, ka inficēšanās ar jauno koronavīrusu, kas izraisa "Covid-19" saslimšanu, iespēja no kartona vai cita preces iepakojuma ir maza. "Omniva" katrā pakomātu apkalpošanas reizē dezinficē to ekrānus un maksājumu karšu zonu, un arī kurjeri ievēro visas noteiktās piesardzības prasības. "Taču ikvienam klientam ir iespēja vēl papildus dezinficēt sūtījumu pirms tā atvēršanas, kā arī atvēršanas brīdī izmantot cimdus, tādējādi vēl vairāk samazinot potenciālos riskus," norāda Krauze-Čebotare.

Kaut arī Latvijas robeža tiek slēgta pasažieru pārvadājumiem, preču piegādes plūsmu šie ierobežojumi neietekmē un starptautisko sūtījumu piegādes notiek ierastajā režīmā. Šobrīd sūtījumu piegādes ierobežojumi attiecas uz vairākām pilsētām Itālijā, Spānijā, Šveicē un Austrijā. Nepiegādātie sūtījumi uz šīm pilsētām tiks glabāti "Omniva" starptautisko sūtījumu partnera UPS centros un tiks piegādāti, kad tiks atvērti karantīnas skartie apgabali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!