Foto: Pixabay

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) noslēgusi atbalsta līgumu par starptautiskās konkurētspējas veicināšanas pakalpojumu sniegšanu sejas masku sertificēšanā ar Jelgavas uzņēmumu SIA "Ļika J", norādīja LIAA pārstāvji.

Līgums paredz iespēju izmantot produktu sertificēšanas pakalpojumus līdz 25 000 eiro, ar atbalsta intensitāti 80% apmērā, proti, uzņēmums atbilstoši līguma nosacījumiem var saņemt atbalstu līdz 20 000 eiro.

Faktiskās sertificēšanas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc sertifikācijas procesa, kad LIAA tiks iesniegti izdevumus attaisnojošā dokumentācija.

Šonedēļ atbalsta līgumu par sejas masku sertifikāciju plānots noslēgt vēl ar vienu uzņēmumu, pavēstīja LIAA.

Aģentūrā norādīja, ka papildu 200 000 eiro tika piešķirti LIAA produktu sertifikācijas programmai, tostarp masku sertifikācijai. LIAA uzsvēra, ka uzņēmumi, atbilstoši programmas nosacījumiem, var pieteikties valsts atbalstam par sertifikāciju trīs mēnešu periodā pēc sertifikācijas.

Vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmums "Ļika J" reģistrēts 1998. gadā, un tā pamatkapitāls ir 3000 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Irina Gulbe, liecina "Firmas.lv" informācija.

2018. gadā "Ļika J" strādāja ar 2,023 miljonu eiro apgrozījumu un guva 13 066 eiro peļņu. Uzņēmuma finanšu dati par 2019. gadu vēl nav publiskoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!