Foto: LETA
Piektdien, 11. septembrī, Latvijas lielākais jaunuzņēmums "Printify" atklāja savu jauno ēku un uzņēmuma galveno mītni Spīķeru kvartālā un iepazīstināja ar nākotnes plāniem. Jaunajā ēkā turpmāk strādās lielākā daļa nu jau kopumā 220 strauji augošā jaunuzņēmuma darbiniekiem, kuru skaits pēdējā gada laikā ir teju dubultojies, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Mūsu investori un nozīmīgākais tirgus ir ASV, bet mūsu mājas ir Rīgā. Mūsu jaunā ēka ir tikai vēl viens pierādījums, ka redzam savu nākotni šeit un ticam, ka iekarot pasauli un uzbūvēt mītisko "vienradzi" iespējams arī Latvijā," atklāšanā uzsvēra uzņēmuma vadītājs Jānis Berdigans. "Printify" piektdien atzīmēja arī uzņēmuma piekto dzimšanas dienu. "Pieci gadi jaunuzņēmumam ir ļoti daudz, un šo gadu laikā esam piedzīvojuši gan veiksmes, gan neveiksmes un arī strauju izaugsmi. Varam teikt, ka šobrīd esam ļoti spēcīgi nostājušies uz kājām, bet lielākie izaicinājumi ir tikai priekšā, un šobrīd mēs liekam pamatus nākotnes izaugsmei."

"Printify" ir tiešsaistes platforma, kas visā pasaulē savieno tirgotājus ar apdrukas pakalpojumu sniedzējiem. Latvijas jaunuzņēmumu 2015. gadā izveidoja trīs līdzdibinātāji - Jānis Berdigans, Artis Kehris un Gatis Dukurs, tā vienīgais īpašnieks ir ASV Delavēras štatā reģistrētais "Printify Inc.". 2019. gadā "Printify" piesaistīja investīcijas trīs miljonu dolāru apmērā no Silīcija ielejas investoriem un šobrīd ir straujāk augošais latviešiem piederošais jaunuzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!