Foto: Shutterstock
Izmaiņas piektdien, 18. septembrī, reģistrētas SIA "Tetra Pak" dalībnieku, valdes un arī patieso labuma guvēju datos, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Uzņēmumu reģistrā kā SIA "Tetra Pak" dalībnieks reģistrēts Šveices uzņēmums "Tetra Laval International SA". Uzņēmuma līdzšinējais īpašnieks bija Nīderlandē reģistrētais "Tetra Laval Holdings BV". Līdz ar izmaiņām "Tetra Pak" dalībniekos kļuvis garāks arī uzņēmuma patieso labuma guvēju saraksts – līdzšinējiem patiesajiem labuma guvējiem Marko Felderam (Marco Felder), Lerijam Pillardam (Larry George Pillard), Ernstam Volčam (Ernst Joseph Walch) pievienojies arī Georgs Volvends (Georg Eduard Wohlwend).

Izmaiņas notikušas arī "Tetra Pak" valdē, kur kopā ar valdes priekšsēdētāju Johanu Rābi (Johan Rabe) un valdes locekli Lauru Jankevicu turpmāk amatu ieņems arī Maija Baumane, kura stājusies līdzšinējā valdes locekļa Gorana Soderstroma (Goran Soderstrom) vietā.

Iepakojumu ražotājs "Tetra Pak pērn aizvadījis veiksmīgu gadu, plānojot nākotnē paplašināt savu darbību, palielinot jaunu preču pārdošanas apjomus un piesaistot jaunus klientus visās Baltijas valstīs. Gada pārskatā teikts, ka uzņēmums, lai saglabātu piedāvāto preču un pakalpojumu augsto kvalitāti, nākotnē turpinās ieguldīt savu darbinieku profesionālajā apmācībā un iekšējās kontroles sistēmas attīstīšanā.

"Tetra Pak" gada pārskats rāda, ka uzņēmums 2019. gadā palielināja savu apgrozījumu par 16,5%, tam palielinoties līdz 24,24 miljoniem eiro, savukārt tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 527,4 tūkstoši eiro. Gūto peļņu paredzēts izmaksāt dividendēs.

Pagājušajā gadā "Tetra Pak" VID administrētajos nodokļos samaksāja 1,16 miljonus eiro. Uzņēmumā pērn bija nodarbināti 23 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!