Foto: Publicitātes foto

"Luminor banka" piešķīrusi finansējumu 644 tūkstošu eiro apmērā Baltijas žogu ražošanas uzņēmumam SIA Žogu fabrika jaunas ražošanas iekārtas iegādei, informē bankas pārstāvji.

Deviņu gadu laikā uzņēmums ir investējis vairāk nekā miljonu eiro jaunās un modernās iekārtās, lai veicinātu ražošanas efektivitāti un nodrošinātu kvalitatīvu produkciju. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, "Žogu fabrika" nedēļā spēj saražot vidēji 45000 metru augstākās kvalitātes pītā žoga un 3D paneļu žoga.

Lai turpinātu uzņēmuma attīstību un palielinātu ražošanas jaudu, SIA "Žogu fabrika" plāno iegādāties jaunu ražošanas iekārtu no Itālijas – sieta metināšanas iekārtu ar automātisko 2D un 3D paneļu līniju. Jaunā iekārta ļaus ražot 3D paneļu žogus daudz ātrāk, nodrošinot vēl kvalitatīvākus risinājumus. Kopējā iekārtas pirkuma summa ir 800 tūkstoši eiro, no kuras 644 tūkstošus eiro kā ilgtermiņa aizdevumu nodrošina Luminor banka, bet atlikusī summa ir uzņēmuma paša ieguldījums.

"Kopumā metālapstrādes nozarē šogad ražošana ir ievērojami samazinājusies, taču vienlaikus šajā nozarē ir arī uzņēmumi, pēc kuru produkcijas pieprasījums ir pat pieaudzis. Prieks, ka arī Žogu fabrika ir to uzņēmumu vidū, kas veiksmīgi spējuši pārvarēt grūtības un aktīvi turpināt darbību. Uzņēmums ir ilgstošs un lojāls mūsu klients, tāpēc priecājamies, ka varam turpināt sadarbību arvien jaunos uzņēmuma attīstības posmos," stāsta "Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

SIA "Žogu fabrika" dibināta 2009. gadā. Uzņēmumā ir nodarbināti vairāk nekā 30 darbinieki. SIA "Žogu fabrika" eksportē uz tādām valstīm kā Francija, Zviedrija, Somija, Islande, Igaunija, Lietuva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!