Foto: Publicitātes foto

Noslēgumam tuvojas tirdzniecības centra "Origo" paplašinātās ēkas un biznesa centra "Origo One" attīstības projekts, informē "Linstow Center Management" pārstāvji.

Sākot ar 4.novembri, apmeklētājiem durvis vērusi rekonstruētā "Origo" ēka ar jaunu ieeju no Stacijas laukuma. Projekts ļāvis tirdzniecības centra platību palielināt vairāk nekā uz pusi.

Projekta kopējās investīcijas sasniedz aptuveni 75 miljonus eiro. "Origo" rekonstrukcijas darbus plānots pabeigt 2020. gada beigās.

Rekonstruētās ēkas pirmajā stāvā, savā pastāvīgajā atrašanās vietā, darbu uzsācis informācijas centrs. Tirdzniecības vietas un ēdināšanas uzņēmumi savu darbību uzsāks pakāpeniski, un rekonstruētajā ēkā atradīsies dažādi veikali un pakalpojumu sniedzēji.

Šā gada pavasarī Rīgā, Satekles ielā 2b, apmeklētājiem tika atvērta tirdzniecības centra "Origo" paplašinātās daļas pirmā kārta – pilnīgi jauna ēka, kuras pirmajos trīs stāvos atrodas tirdzniecības centrs, bet augšējos trīs - biznesa centrs "Origo One".

Tāpat šogad pabeigti darbi pie infrastruktūras sakārtošanas, paplašinot pazemes autostāvvietu un izbūvējot Marijas un Satekles ielas krustojumu. Savukārt tagad ir noslēgušies darbi pie tirdzniecības centra "Origo" ēkas rekonstrukcijas, kas tika īstenota kopš šī gada sākuma.

Līdz ar to tirdzniecības centrā papildus jau esošajiem nomniekiem – "Rimi Hyper","Sportland", "Reserved", "Monton", "Lindex", "Skechers", "Sinsay" un citiem – pievienojušies arī jauni zīmolu veikali un pakalpojumi.

"Tā kā "Origo" paplašināšanās notiek izaicinošā laikā, par prioritāti esam izvirzījuši apmeklētāju un darbinieku drošību. Tirdzniecības centrā radīti apstākļi, kas ikvienam ļauj ievērot valstī noteiktās prasības veselības aizsardzībai. Līdz ar rekonstruētās ēkas atvēršanu investīciju projekts tuvojas noslēgumam, un pavisam drīz tirdzniecības centrs apmeklētāju acīm pavērsies jaunā veidolā," stāsta "Linstow Center Management" tirdzniecības centru komercdirektore Evija Majevska.

Līdz ar "Origo" rekonstruētās ēkas jaunās ieejas no Stacijas laukuma Satekles ielas pusē atvēršanu, tiks nodrošināta pilnvērtīga plūsma starp jaunās ēkas un rekonstruētās ēkas pirmo un otro stāvu.

Jau ziņots, ka projekta realizācijas ietvaros paplašināta pazemes autostāvvieta, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota ietilpīga, droša un viegli sasniedzama velonovietne 72 velosipēdiem (papildus pieejami velostatīvi 50 divriteņiem publiskajā ārtelpā), kā arī bezmaksas pašapkalpošanās velosipēdu remonta stacijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!