Foto: F64

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) biznesa inkubatoru popularizēšanai veltīs 80 000 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

LIAA izsludinājusi biznesa inkubatoru integrētās komunikācijas kampaņas izstrādi un īstenošanu šim mērķim plānojot veltīt 80 000 eiro.

Visā Latvijā darbojas LIAA biznesa inkubatori, kas sniedz atbalstu fiziskām personām un komersantiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai kopš 2016.gada beigām. Biznesa inkubatori atrodas 12 Latvijas reģionu pilsētās un viens inkubators - Radošo industriju inkubators - darbojas Rīgā, kas ir vienīgais ar specializāciju atbalsta sniegšanā radošo industriju uzņēmumiem.

LIAA skaidroja, ka biznesa inkubatoru mērķis ir dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu komersantu izveide un attīstība Latvijas reģionos, nodrošinot mikro, maziem un vidējiem komersantiem apmācības un pasākumus par vispārīgiem uzņēmējdarbības jautājumiem, konsultācijas, mentoru atbalstu, koprades telpas un līdzfinansējumu uzņēmuma attīstības izmaksām.

Jaunu dalībnieku uzņemšana notiek divas reizes gadā un nākamais uzņemšanas laiks ir nākamgad no 1.marta līdz 22.martam.

Gatavojoties jaunajai biznesa inkubatora dalībnieku uzņemšanai, LIAA izsludinājusi iepirkumu par kampaņas veikšanu ar mērķi izveidot un īstenot vienotu jaunu dalībnieku uzņemšanas kampaņas komunikācijas galveno ideju, vēstījumu un konkrētus radošos risinājumus, kas sasniedz kampaņas mērķauditoriju.

Kampaņas mērogs plānots visā Latvijā un Latvijas diasporā ārvalstīs. Kampaņas vēlamais rezultāts ir radīt mērķauditorijas interesi par inkubācijas programmu un tiešsaistes pirmsinkubācijas programmu un rosināt rīcību - iesniegt pieteikumu abās programmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!