Foto: Publicitātes attēli
Kopumā būvniecības stadijā 2021. gadā "Bonava Latvija" būs vairāk nekā 1000 dzīvokļu vismaz sešos projektos, informē uzņēmums.

2021. gadā uzņēmums plāno turpināt attīstīt tādus projektus kā "Dreilinga mājas" un "Krasta Kvartāls". Tāpat iecerēts turpināt darbu pie projektiem "Pagalms 2.0" un "Fjordi". Nākamajā gadā tiks uzsākti arī vairāki jauni projekti dažādās Rīgas apkaimēs – Imantā, Teikā un Ziepniekkalnā.

Lai īstenotu nākotnes ieceres, uzņēmums nākamajā pusgadā piesaistīs papildu darbaspēku 20 vakancēm. Lielākais vakanču skaits tiks izsludināts projektēšanas daļā, kurā strādā arhitekti, BIM speciālisti un inženieri ar dažādām specialitātēm, kā arī ražošanas nodaļā, kur darbam tiks aicināti pieteikties būvdarbu vadītāji un asistenti. Uzņēmums lūkojas pēc papildspēkiem arī tādās amata kategorijās kā IT speciālists, jurists, lietvedis, un vairākas darbavietas būs pieejamas arī uzņēmuma administrācijā. "Bonava Latvija" vadītājs Mareks Kļaviņš teic, ka nākamajā gadā būs nepieciešami papildu cilvēkresursi – augsti kvalificēti speciālisti. Pērn uzņēmumam pievienojās gandrīz 60 profesionāļu, savukārt kopš 2016. gada darbinieku skaits ir pieckāršojies.

Šī gada trešajā ceturksnī, salīdzinot ar tādu pašu laika periodu pērn, "Bonava Latvija" pārdoto dzīvokļu skaits pieaudzis par 117 %. Saskaņā ar Nekustamā īpašuma attīstītāju alianses (NĪAA) datiem 72% rīdzinieku dzīvo padomju laikā būvētās morāli un fiziski novecojušās ēkās, kas nav energoefektīvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!