Foto: Publicitātes foto
Nekustamo īpašumu pārvaldības uzņēmumu grupa "Civinity" iekārtojusies jaunā, atvērtā tipa birojā, ņemot vērā uzņēmuma darbinieku darba specifiku un kultūru. Jaunais Rīgas birojs atrodas Mūkusalas biznesa centrā, Dēļu ielā 5, "Tele 2" biroja ēkā, informē "Civinity".

Kopumā birojā var strādāt līdz pat 100 darbinieku. Birojs ir atvērtā tipa birojs ar konkrētām darba zonām un telpām sapulcēm, darba grupām un individuālam darbam. Apzinot darbinieku vajadzības, atklājās, ka, lai gan "Civinity" kolēģi labprāt strādātu atvērtā tipa birojā, tomēr arī trokšņa līmenis birojā ir nozīmīgs faktors, tādēļ atsevišķas zonas birojā ir nodalītas ar stikla sienām. Tādā veidā netiek pazaudēts telpiskums un gaismas plūdums, taču reizē tiek ierobežota skaņas ceļošana cauri birojam.

"Biroja maiņa reizē bija veids, kā paplašināt un modernizēt darba telpas un arī veicināt produktivitāti dažādo nodaļu starpā. Iepriekš Ernesta Birznieka-Upīša ielā darbinieki bija vairāk sadalīti pa atsevišķām telpām, bet šobrīd līdz ar jauno vietu esam uzlabojuši gan iespēju sastrādāties atsevišķās darba zonās, gan vieglāk satikt ikdienas darba gaitās savus kolēģus. Jau šobrīd kolēģi ir snieguši pozitīvu atgriezenisko saiti par biroja mājīgumu un pozitīvo ietekmi uz darba procesu. Prognozējam, ka šis radīs pozitīvu iespaidu arī uz mūsu sniegtajiem apsaimniekošanas pakalpojumiem gan dzīvojamajām ēkām, gan birojiem, jo jaunajā birojā mūsu dažādo specialitāšu kolēģiem ir iespēja savā starpā vieglāk sazināties," teic "Civinity" personāla vadības daļas vadītāja Daiga Priede-Kazaka.

"Civinity" grupa darbojas nekustamo īpašumu pārvaldības jomā Lietuvā un Latvijā. Uzņēmuma grupā Latvijā ir tādi uzņēmumi kā AS "Hausmaster", SIA "CS Komercserviss", SIA "Jūrmalas namsaimnieks", SIA "Homemaster", SIA "Labo namu aģentūra" un SIA "VBS Serviss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!