Foto: Pixabay

Daugavpils pilsētas dome izsludinājusi ar saspiesto dabasgāzi (CNG) darbināmu autobusu iegādes konkursu, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir 9,45 miljoni eiro bez PVN.

AS "Daugavpils satiksme" vajadzībām plānots iegādāties divu veidu autobusus. Par 6,6 miljoniem eiro bez PVN paredzēts iepirkt 20 ar saspiesto dabasgāzi (CNG) darbināmus jaunus M3 kategorijas autobusus ar zemo grīdu, kurus jāpiegādā 12 mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas.

Savukārt par 2,85 miljoniem eiro bez PVN plānots iepirkt 15 ar saspiesto dabasgāzi (CNG) darbināmus jaunus M3 kategorijas mazietilpības autobusus ar daļēji zemo grīdu. Tos jāpiegādā 10 mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas.

Līguma izpildītājam būs pienākums trīs gadu garantijas periodā piegādāt autobusu apkopes materiālus par noteiktām nemainīgām (fiksētām) cenām saskaņā ar tehnisko piedāvājumu.

Pretendenti piedāvājumus iepirkumā var iesniegt līdz 2021. gada 29. janvārim.

Dome skaidro, ka līgumi tiks slēgti, ja tiks rasts finansējums. Ja finansējums netiks rasts, līgumi netiks noslēgti un konkurss var tikt pārtraukts finansējuma trūkuma dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!