Foto: H.A. Brieger
Atsākot "Dzintars" produktu ražošanu, paredzams, ka līdz gada beigām kosmētikas ražotnē "H.A. Brieger" strādās aptuveni simts darbinieki, informē uzņēmums.

Prioritārās jomas, kurās komanda tiek paplašināta, ir produktu izstrāde un ražošana. Tāpat papildu darbiniekus pieņems arī pārdošanas komandā. "H.A. Brieger" šobrīd strādā vairāk nekā 40 darbinieki, aptuveni puse no tiem jau iepriekš ir strādājuši ražotnē. Darbā ir pieņemti arī citu Latvijas kosmētikas ražotāju speciālisti.

"Esam sekmīgi nokomplektējuši vadības komandu, kas aizvadītos mēnešus ir aktīvi strādājusi, lai "Dzintars" produkcija veikalu plauktos nonāktu jau martā. Audzējot ražošanas apjomus, mums būs nepieciešams papildinājums komandā. Tuvākajā laikā plānojam pieņemt darbā vēl 20 cilvēkus, un īpaši aicinām komandai pievienoties jaunos ķīmijas speciālistus," norāda "H.A. Brieger" vadītāja Anastasija Udalova.

""H.A. Brieger" komandā ir speciālisti, kuri gadiem strādājuši vecajā "Dzintars" ražotnē. Tas mums nodrošina sekmīgu zināšanu pārmantošanu un nenovērtējamu drošības sajūtu, ko rada šo darbinieku pieredze. Vienlaikus mēs piesaistām arī augstskolu absolventus un jaunos speciālistus, kuriem ir degsme, jaunas idejas un ambīcijas kopā ar ražošanas vadītāju Sņežanu Geijeri izstrādāt jaunus augstas kvalitātes produktus. Mūsuprāt, tieši pieredzējušo un jauno darbinieku sinerģija būs faktors, kas ļaus "H.A. Brieger" ne vien uzturēt godā vēsturiskos panākumus, bet arī sasniegt jaunus. Mēs izjūtam patiesu cieņu pret vecajiem darbiniekiem un iespēju robežās meklēsim veidus, kā atgriezt viņus sev tik ierastajā profesijā un darbavietā, ko daži pat sauc par savām otrajām mājām," skaidro Udalova.

Jau iepriekš ziņots, ka "H.A. Brieger" kā pirmos ražos Dzintars vēsturiskos produktus, pakāpeniski veidojot un piedāvājot jaunus produktus. Paredzams, ka martā patērētāji varēs iegādāties "Dzintars" ķermeņa kopšanas līdzekļus – lūpu balzamus, dušas želeju, ķermeņa un roku krēmu, kā arī šķidrās ziepes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!