Foto: Publicitātes attēli

"Luminor banka" piešķīrusi finansējumu "EfTen Capital" 1,2 miljonu eiro apmērā jauna dzīvokļu projekta "Ernestīne" attīstīšanai Āgenskalnā, informē bankas pārstāvji.

Jaunajā dzīvojamā namā būs dzīvokļi 20 ģimenēm.

"Pandēmijas laiks daudziem licis pārdomāt, cik svarīga nozīme ir mājokļa funkcionalitātei, izmēram un lokācijai. Mājokļu pieejamība un kvalitāte ir viens no galvenajiem izaicinājumiem Latvijā, tāpēc esam gandarīti arī pandēmijas apstākļos atbalstīt attīstītājus un būvniekus, lai paplašinātu mūsu iedzīvotājiem pieejamo dzīvojamo fondu. Turklāt arvien vairāk iedzīvotāju dod priekšroku īpašuma iegādei kādā no jaunajiem projektiem," norāda "Luminor" Nekustamo īpašumu finansēšanas eksperts Uģis Počs.

Jaunais projekts piedāvās 20 vienas līdz trīs guļamistabu dzīvokļus ar platību no 35 līdz 94 m2. Ēkas pagrabstāvā būs izvietotas pazemes stāvvietas, kuru pieejamība nereti ir viens no svarīgākajiem faktoriem, izvēloties mājokli.

Turklāt namam blakus pieejama visa veida pilsētas infrastruktūra, sākot no ērtas piekļuves sabiedriskajam transportam, tirdzniecības vietām, beidzot ar augstskolām, mācību un ārstniecības iestādēm. Pašlaik noris dzīvokļu rezervācija un plānots, ka jaunos dzīvokļus īpašnieki varēs sāk apdzīvot jau 2022. gada martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!