Foto: Grand Palace Hotel
Palielināts SIA "Hotel Grand Palace" pamatkapitāls, liecina "Lursoft" Klientu portfelis.

Kopš 2015.gada viesnīcas pamatkapitāls bija 1,94 miljoni eiro, bet pēc palielināšanas tas pieaudzis līdz 3,42 miljoniem eiro. SIA "Hotel Grand Palace" vienīgais kapitāldaļu turētājs ir igauņu kompānija AS "Schlossie Hotel Group", savukārt patiesie labuma guvēji – Daniels Šamons un Džennika Šamona.

2019. gadā SIA "Hotel Grand Palace" apgrozīja 2,59 miljonus eiro, finanšu gadu noslēdzot ar 125,07 tūkstošu eiro zaudējumiem. Ar zaudējumiem viesnīca strādājusi pēdējos trīs gadus.

Vadības ziņojumā norādīts, ka Covid-19 pandēmija radījusi nozīmīgas šaubas par uzņēmuma spēju turpināt darbību nākotnē, tomēr, saskaņā ar vadības viedokli, esot pamats uzskatīt, ka situācija ar laiku uzlabosies. Tāpat arī SIA "Hotel Grand Palace" saņēmis grupas mātes uzņēmuma "Marabella Club Hotel" apliecinājumu, ka tas ir spējīgs sniegt atbalstu un vajadzības gadījumā sniegs finansiālu atbalstu.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, SIA "Hotel Grand Palace" vairākkārt saņēmis subsīdijas darbinieku algām, tāpat arī uzņēmuma darbiniekiem izmaksātas atlīdzības par dīkstāvi un VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!