Foto: Pixabay
Reģistrētas izmaiņas SIA "Ventamonjaks" valdē, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Pieejamie dati rāda, ka līdzšinējai valdes priekšsēdētājai Dacei Markevičai noteikts pilnvaru termiņš amatā līdz 26.martam. Sākot ar piektdienu, 26.martu, SIA "Ventamonjaks" valdes priekšsēdētāja amatā stāsies Artūrs Skadats, bet valdes locekļa pienākumus turpinās pildīt Viktors Indrāns.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA "Ventamonjaks" valdē Markeviča ieņēmusi amatus kopš 2018.gada septembra, sākotnēji esot uzņēmuma valdes locekle, bet valdes priekšsēdētājas amata pienākumus sākot pildīt 2019.gada martā. Markeviča šobrīd ieņem arī SIA "VK Terminal Services" padomes locekles un SIA "DJM projekti" valdes locekles amatus.

Jaunieceltais SIA "Ventamonjaks" valdes priekšsēdētājs Skadats kopš 2014.gada ir arī SIA "Riga fertilizer terminal" valdes priekšsēdētājs, tāpat arī viņam pieder 25% nekustamā īpašuma uzņēmuma SIA "Archtrading" kapitāldaļu.

SIA "Ventamonjaks" kapitādaļu turētāji ir Kiprā reģistrētais "Uralchem Freight Limited" un AS "Halcyon Capital", savukārt patiesais labuma guvējs – Dmitrijs Mazepins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!